top of page
23e8b645381fb2eb.jpg

Tietoa meistä-Satulinna, Kotka

Kaksikerroksinen yksityishuvila, josta kaunis näkymä joelle, rauhallisella alueella Sutelassa. Upeasti hoidettu pihapuisto ja hyväkuntoinen tunnelmallinen talo vievät sydämesi.

 

Täällä on kaikki rauhalliseen ja mukavaan elämään lähellä luontoa. Jos kaipaat hieman luksusta, löydät pihalta aurinkoisen lasiterassin, jolla voit viettää aikaasi tai juhlia ystävien kanssa ulkotakan lämmöstä nauttien.

Porealtaalta avautuvat upeat näkymät joelle. Rannalla sijaitsee puulämmitteinen sauna, grillikatos ja graniittirengas avotulelle. Omalta laiturilta voi ottaa aurinkoa tai kalastaa, sillä Kymijoki on suosittu lohenkalastuspaikka. Jopa Venäjän tsaari, joka tuli tänne kalastamaan ja virkistymään, tiesi tämän. Tontin pinta-ala on 4500 m2, talon pinta-ala on 150 m2.

Majoitusehdot

Huvila on käytettävissäsi 24 tuntia vuorokaudessa, 7 päivää viikossa. Sisäänkirjautuminen klo 16.00, uloskirjautuminen klo 13.00. Pyydämme pitämään huolta hotellin omaisuudesta ja noudattamaan paloturvallisuussääntöjä. Kun poistut huvilasta sulje hanat, sammuta valot ja muut sähkölaitteet. Pysäköintipaikka on maksuton, pysäköintipaikan vuokraukseen ei liity valvontapalveluja. Huvilan asiakkaat ovat tietoisia ja hyväksyvät sen, että hotellia ympäröivällä alueella käytetään videovalvontajärjestelmää. Huvila ei ole vastuussa kaupungin sähköverkoston toiminnasta (sähkökatkot).

Lähtöselvitys

16:00

Uloskirjautuminen

13:00

Varauksen peruutus

Mikäli varaus peruutetaan alle 14 päivää ennen saapumisajankohtaa tai mikäli asiakas ei saavu paikalle, ennakkomaksua ei palauteta.

HOTELLIJÄRJESTYKSEN JA TURVALLISUUDEN VARMISTAMISEKSI ON KIELLETTY:

Tupakointi mökillä, tupakointi on sallittu vain erikseen merkityillä paikoilla. Suksien ja lumilautojen tuominen mökin tiloihin. Ystävien ja tuttavien majoittaminen ilman johdon suostumusta. Helposti syttyvien tavaroiden (ilotulitteet) säilyttäminen mökillä. Hygieniatuotteiden, ruokajäämien ja ruokajätteiden heittäminen viemäriin. Muiden hengelle ja terveydelle vaarallisten aineiden ja tavaroiden tuominen mökin alueelle ja säilyttäminen huoneessa. Huonekalujen siirtäminen muihin paikkoihin tai huoneen ulkopuolelle. Yleisesti hyväksyttyjen käyttäytymissääntöjen rikkominen, asiakkaan on noudatettava hiljaisuutta klo 23.00–8.00 (paitsi uusi vuosi). Kova ääninen metelöinti tai toimien suorittaminen yöaikaan voi saattaa häiriötä naapureiden keskuudessa. Lemmikkieläinten majoittaminen huoneisiin ei ole sallittu. Nuotion tekeminen paikoissa, jotka eivät ole siihen tarkoitettu.

Ehdot ja säännöt

Majoitus ja huvilan tarjoamat palvelut maksetaan käteisellä tai tilisiirrolla voimassa olevan hinnaston mukaan. Majoitus ja lisäpalvelut maksetaan euroissa. Hotellihuonevarauksen takaamiseksi peritään ennakkomaksu 100 % koko majoitusajan hinnasta. Mikäli varaus peruutetaan alle 14 päivää ennen saapumisajankohtaa tai mikäli asiakas ei saavu paikalle, ennakkomaksua ei palauteta. Varauksen yhteydessä asiakas ilmoittaa henkilötietonsa ja henkilötunnuksensa sekä täyttää vuokrasopimuksen. Huvilan hallinto pidättää oikeuden kieltäytyä tarjoamasta palveluita asiakkaille, jotka eivät esitä henkilötodistusta tai kieltäytyvät maksamasta. Pyyhkeiden vaihto ja kostea siivous tehdään asiakkaan pyynnöstä ja maksua vastaan ​​– 150 euroa. Yleissiivous ja liinavaatteiden vaihto 300 euroa.

 

Asiakkaat ovat majoituksensa aikana vastuussa keittiökoneiden oikeasta ja turvallisesta käytöstä, astioiden puhtaudesta, valmisruokien säilytystavoista yms. Ruoan valmistaminen avotulella ja voimakashajuisen ruoan laittaminen on kielletty. Ruokajäämien ja ruokajätteiden heittäminen viemäriin on kielletty. Jos huvilalle aiheutuu aineellista vahinkoa asiakkaiden ja/tai vierailijoidensa tuottamuksellisesta käyttäytymisestä tai laiminlyönnistä, laaditaan määrätyn muotoinen asiakirja. Suoran vahingon lisäksi asiakas korvaa vapaaehtoisesti tai oikeusteitse tappiot, jotka aiheutuvat huvilan seisokista korjauksen, huonekalujen vaihdon jne. takia (esimerkiksi vesivahingon jälkeen). Ilmoitamme välittömästi huvilaan unohdetuista tavaroista omistajalle, mikäli hänen yhteystietonsa ovat tiedossa.

Unohdetut tavarat säilytetään 30 päivän ajan. Asiakas ilmoittaa välittömästi kadonneista tavaroistaan hotellin vastaanottoon. Jos asiakas ei ole esittänyt vaatimuksiaan hotellille ennen majoituksensa päättymistä, katsotaan, että hänen tavaransa eivät ole kadonneet eivätkä vahingoittuneet. Mikäli asiakas rikkoo toistuvasti huvilan sisäisiä sääntöjä, mikä johtaa aineellisiin vahinkoihin tai aiheuttaa haittoja naapureille, huvilalla on oikeus kieltäytyä majoittamasta asiakasta tai irtisanoa sopimus (häätö huvilasta). Huvilan avain jätetään lähtöpäivänä määrättyyn paikkaan. Lisätietoja hotellipalveluista saa puhelimitse.

Tietoa meistä

Lyhyesti Valeriasta:

Olen yrittäjä ja minulla on oma ravintola Helsingissä Asun mieheni kanssa Helsingissä ja myös täällä Kotkassa. Ostin tämän talon noin 15 vuotta sitten ja päivitin tämän kiinteistön välittömästi tämän päivän tarpeisiin. Tämä talo on minulle tärkeä, sielu lepää täällä, kun lähellä on hiljaisuus ja joki virtaa. Haluan, että jokainen teistä saa osan tästä kokemuksesta. Voit muistaa pitkään, että olet ollut täällä. Haluan jakaa tämän tunteen kanssasi.

bottom of page