top of page

Erinomainen paikka - poreamme ulkona, joki, kaksi saunaa ja rauhallinen miljöö.

 The location is perfect and beautiful. Close to 2 shopping centers.

 Luonnonkaunis ja rauhallinen ympäristö, kauniisti virtaava joki. Ihana ulkoporeamme. Suojaisa lasitettu ulkoterassi on luksusta pimenevinä iltoina.

 Kaunis rauhallinen paikka ja silti hyvällä sijainnillakin! Varustelu oli todella hyvä ja laaja. Omistaja kokoajan saatavilla ja apuna. Sauna aivan huippu, tulisijat ja poreamme kruunasivat oleskelun.

 Great location beside a beautiful river

Talo oli kauniisti sisustettu ja makuuhuoneet tilavia. Porealtaaseen oli mahtava pulahtaa rentoutumaan ja katselemaan kauniita maisemia. Terassin takka oli lumoava. Istuttiin sen ääressä iltaisin kuuntelemassa kitaramusiikkia. Pihapiirin rantasaunaa lämmitettiin päivittäin. Kodassa paistettiin lettuja ja ruokailimme aamuin illoin pihanssa olevalla ruokailuryhmällä. Huvila tarjosi lomailuun monipuoliset puitteet. Bonuksena lähellä sijaitseva leipomo ja marketti.

 Luonnonkaunis ja rauhallinen ympäristö, kauniisti virtaava joki. Ihana ulkoporeamme. Suojaisa lasitettu ulkoterassi on luksusta pimenevinä iltoina.

 Tulon varmistelu sujui todella mukavasti. Oli luottavainen olo. Tullessa meitä oltiin vastassa. Esiteltiin paikat jne sekä annettiin vihjeitä lähiseudun kohteista. Tila todella siisti! Varustetaso erinomainen. Sohvilla kelpasi seurata Suomen hiihtomenestystä. Keittiössä helppo toimia. Miellyttävä rauhallinen miljöö. Palvelut lähellä eli loma ei kulu kauppareissulle. Poreallas luksusta. Erityisesti nuorin tykkäsi todella paljon. Kyllä kelpasi tähtiä porealtaasta käsin ihailla :) Rantasaunan löylyjä voin suositella kaikille. Lähellä paljon nähtävää, eli aika ei käy pitkäksi. Nyt talvi taittui loman aikana kevääksi. Olisi hieno nähdä paikka kesällä (tätä jo keskenämme pohdimmekin).

bottom of page